τρεις γενιές

Η ιστορία της Fresh Leaf Company καλύπτει τρεις γενιές αφοσιωμένων ατόμων που έχουν συμβάλει στην επιτυχία και τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στο τραπέζι σας. Μαζί, αυτές οι τρεις γενιές της οικογένειας Λιμπάντση έχουν μεταμορφώσει την Fresh Leaf Company σε μια αξιόπιστη πηγή φρέσκων, γευστικών και υπεύθυνα καλλιεργημένων προϊόντων. Η ακλόνητη δέσμευσή τους στην ποιότητα, τη βιωσιμότητα και την κοινότητα είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τη φιλοσοφία μας "Η φάρμα μας στο τραπέζι σας". Καθώς προχωράμε προς το μέλλον, τιμάμε την κληρονομιά του παρελθόντος, ενώ αγκαλιάζουμε την καινοτομία και τη συνεργασία, διασφαλίζοντας ότι η Fresh Leaf συνεχίζει να παρέχει τα πιο φρέσκα και εκλεκτά προϊόντα στο τραπέζι σας.

Έτη ιδρύσεως

Η Αιμιλία Λιμπάντση και ο Νίκος Λιμπάντσης ήρθαν από τη Βέροια με ένα αγροτικό όχημα κι εγκαταστάθηκαν στην Κέρκυρα. Άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα χονδρικής στη Δημοτική Λαϊκή Αγορά στην Κέρκυρα. Αγόραζαν κυρίως προϊόντα από τη Μακεδονία και προμήθευαν τα μανάβικα της Κέρκυρας.
Μετά από λίγα χρόνια επεκτάθηκαν με 10 καταστήματα στη Δημοτική Λαϊκή Αγορά στην Κέρκυρα. Αυτή η επέκταση καταδεικνύει την αρχική επιτυχία του εγχειρήματός τους και την ικανότητά τους να αναπτυχθούν στην ίδια αγορά.

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

ΤΟ ΤΟΤΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Αφού εξαπλωθήκαμε σε όλη την Ελλάδα, δημιουργήσαμε το δικό μας εργοστάσιο στο Ύπατο Θήβας 11.000 τ.μ. Εκεί πραγματοποιούσαμε κοπή και συσκευασία φρούτων και σαλατών, με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, καθώς είχαμε αναλάβει την προμήθεια του Ολυμπιακού Χωριού. Τότε επικεντρωθήκαμε στην εισαγωγή προϊόντων όπως μήλα, πατάτες, αχλάδια, μαρούλια, λεμόνια από τη Βόρεια Αμερική, την Αργεντινή, την Αίγυπτο, την Ιταλία, τη Γερμανία κ.λπ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ιστορία του Fresh Leaf by Limpantsis αποτελεί απόδειξη των διαρκών αξιών της οικογένειας, της ποιότητας και της βιωσιμότητας. Από το ξεκίνημά της μέχρι τη σημερινή της θέση ως αξιόπιστο όνομα στα φρέσκα προϊόντα, το ταξίδι της εταιρείας είναι ένα ταξίδι ανάπτυξης, προσαρμοστικότητας και αδυσώπητης δέσμευσης να παρέχει τα καλύτερα φρούτα και λαχανικά στα τραπέζια σε όλο τον κόσμο. Σε μια εποχή όπου οι καταναλωτές εκτιμούν ολοένα και περισσότερο τη φρεσκάδα, την ποιότητα και τη βιωσιμότητα στις διατροφικές τους επιλογές, η Fresh Leaf by Limpantsis αποτελεί λαμπρό παράδειγμα του πώς μια οικογενειακή εταιρεία μπορεί να αγκαλιάσει την παράδοση, την καινοτομία και την περιβαλλοντική ευθύνη για να ευδοκιμήσει και να εμπλουτίσει τη ζωή των πελατών της.

ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Το ταξίδι μας ξεκίνησε στα εύφορα χωράφια της φάρμας μας, όπου καλλιεργούσαμε σχολαστικά μια μεγάλη ποικιλία από φυλλώδη χόρτα και βότανα. Από τραγανές ποικιλίες μαρουλιού μέχρι αρωματικό βασιλικό και μέντα, εφαρμόσαμε πρακτικές βιώσιμης καλλιέργειας που έδιναν προτεραιότητα στην υγεία του εδάφους και την περιβαλλοντική διαχείριση. Η δέσμευσή μας στις μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας διασφαλίζει ότι λαμβάνετε προϊόντα απαλλαγμένα από συνθετικά φυτοφάρμακα και επιβλαβείς χημικές ουσίες, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τις πιο αγνές, πιο φυσικές γεύσεις που έχει να προσφέρει η φύση.

Διατήρηση της Κληρονομιάς.

Το ταξίδι της Αιμιλίας στο Fresh Leaf ξεκίνησε από τη βαθιά ριζωμένη αγάπη της για τη γη. Απέκτησε μια ολοκληρωμένη αντίληψη των σύγχρονων γεωργικών τεχνικών, της βιωσιμότητας και της περιβαλλοντικής διαχείρισης. Ως νέο και προνοητικό μέλος της ομάδας Fresh Leaf, η Αιμιλία φέρνει μια νέα προοπτική στην εταιρεία. Είναι παθιασμένη με την ενσωμάτωση καινοτόμων και βιώσιμων πρακτικών στην επιχείρηση. Οι ιδέες και οι πρωτοβουλίες της οδήγησαν στην εφαρμογή τεχνικών οικολογικής καλλιέργειας και στη μείωση των απορριμμάτων. Η Αιμιλία κατανοεί τη σημασία της διατήρησης μιας ισορροπίας μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας, διασφαλίζοντας ότι η Fresh Leaf παραμένει στην πρώτη γραμμή του κλάδου.

Ικανοποίηση των πελατών

Η διασφάλιση της φρεσκάδας και της ποιότητας των φρούτων και των λαχανικών είναι πρωταρχικής σημασίας για την ικανοποίηση των πελατών. Οι καταναλωτές σήμερα μεριμνούν όλο και περισσότερο την υγεία τους και ζητούν φρέσκα, θρεπτικά προϊόντα. Με τη διεξαγωγή αυστηρών ποιοτικών ελέγχων, η Fresh Leaf μπορεί να ανταποκριθεί ή και να ξεπεράσει αυτές τις προσδοκίες, οδηγώντας σε υψηλότερη ικανοποίηση και αφοσίωση των πελατών.