ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ

Βελτιώστε τη γαστρονομική εμπειρία στους χώρους εστίασης και τα καφέ-μπαρ σας με φρέσκα φρούτα και λαχανικά από την FRESH LEAF. Είμαστε υπερήφανοι για την προμήθεια των καλύτερων προϊόντων, διασφαλίζοντας με τη σειρά σας προσφέρετε ένα υγιεινό μενού στους πιο απαιτητικούς πελάτες. Από τα τραγανά, εποχιακά λαχανικά μέχρι τα χυμώδη, ώριμα φρούτα, η γκάμα μας καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες τόσο της κουζίνας όσο και των χώρων του μπαρ. Δημιουργήστε δελεαστικές σαλάτες, δροσιστικά ποτά και ορεκτικά πιάτα με τα κορυφαίας ποιότητας φρούτα και λαχανικά μας, βελτιώνοντας τη συνολική γευστική εμπειρία για τους θαμώνες σας. Η δέσμευσή μας να προσφέρουμε φρεσκάδα και γεύση είναι απαράμιλλη, καθιστώντας μας την προτιμώμενη επιλογή για εγκαταστάσεις που δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα σε κάθε πτυχή των γαστρονομικών προσφορών τους.

WE CARE ABOUT YOU

Η παράδοση φρέσκων φρούτων και λαχανικών απευθείας στο κατάστημά σας στην Κέρκυρα προσφέρει πολλά σημαντικά οφέλη για τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, όπως ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου. Οι ιδιοκτήτες καφέ και εστιατορίων μπορούν να απολαύσουν μια εμπειρία χωρίς ταλαιπωρία, έχοντας τις απαραίτητες παροχές στο κατώφλι τους. Εξοικονομεί επίσης πολύτιμο χρόνο καθώς δεν χρειάζεται να αφιερώνουν ώρες για τον εφοδιασμό τους, επιτρέποντας περισσότερο χρόνο για την εξυπηρέτηση των πελατών.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΔΙΑΝΟΜΗ;

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ;

Η παράδοση γιοτ μέσω του FRESH LEAF BY LIMPANTSIS είναι μια απλή και βολική διαδικασία. Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων μπορούν να εξερευνήσουν τη μεγάλη ποικιλία φρέσκων φρούτων και λαχανικών στο Διαδίκτυο από την άνεση του καταστήματός τους ή από οποιαδήποτε τοποθεσία με πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ο ιστότοπος προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να περιηγηθούν και να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Για να υποβάλουν μια παραγγελία, οι πελάτες μας έχουν δύο επιλογές: μπορούν είτε να συμπληρώσουν μια απλή ηλεκτρονική φόρμα και να ζητήσουν μια προσφορά, προσδιορίζοντας τους τύπους και τις ποσότητες φρούτων και λαχανικών που χρειάζονται, είτε μπορούν να καλέσουν τον αποκλειστικό αριθμό τηλεφώνου υποστήριξης πελατών για εξατομικευμένη βοήθεια. Αυτή η ευελιξία διασφαλίζει ότι οι πελάτες μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν τις παραγγελίες τους στις προτιμήσεις και τις διατροφικές τους ανάγκες, καθιστώντας τη διαδικασία προμήθειας απρόσκοπτη και προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους. Μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία, το FRESH LEAF BY LIMPANTSIS διασφαλίζει την έγκαιρη και αποτελεσματική παράδοση στο κατάστημα του πελάτη στην Κέρκυρα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Έχετε διάφορες επιλογές πληρωμής κατά την παραγγελία τους από εμάς. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας μέσω IBAN, αφού πρώτα τα απαραίτητα στοιχεία σάς αποσταλούν μέσω email από την ομάδα μας, διασφαλίζοντας μια ασφαλή και απλή διαδικασία συναλλαγής. Εάν προτιμάτε να πληρώσετε κατά τη στιγμή της παράδοσης, ο οδηγός που παραδίδει την παραγγελία, θα φέρει μαζί του μια συσκευή πληρωμής (POS), επιτρέποντάς σας να ολοκληρώσετε την πληρωμή επί τόπου, διασφαλίζοντας περαιτέρω ευελιξία και ευκολία στη διευθέτηση της παραγγελίας σας . Δίνουμε προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σε κάθε βήμα της διαδικασίας παροχής.

Όταν παραγγέλνετε από το FRESH LEAF BY LIMPANTSIS, μπορείτε να περιμένετε άμεσες παραδόσεις. Η εξυπηρέτηση πελάτών μας διασφαλίζει ότι η παραγγελία σας, είτε γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας είτε μέσω τηλεφώνου, εκπληρώνεται άμεσα κι η παραγγελία παραδίδεται απευθείας στο κατάστημα σας χωρίς καθυστέρηση. Αυτή η δυνατότητα άμεσης παράδοσης έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες προμήθειας των ιδιοκτητών σκαφών, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει χωρίς περιττή αναμονή, ενισχύοντας τη συνολική άνεση της εμπειρίας σας στην Κέρκυρα.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Υποστηρίζοντας την τοπική μας επιχείρηση που προμηθεύεται τα προϊόντα της τοπικά, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων συμβάλλουν στη βιωσιμότητα της γεωργίας της περιοχής και μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα που σχετίζεται με τη μεταφορά τροφίμων.