ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ

Αυτή η υπηρεσία καλύπτει τις μοναδικές ανάγκες που έχουν λάτρεις των Yacht, διασφαλίζοντας ότι έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας προϊόντα τοπικής προέλευσης κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Κέρκυρα. Με έμφαση στη φρεσκάδα και την ευκολία, η εταιρεία μας όχι μόνο ενισχύει τη γαστρονομική εμπειρία σας στο πλοίο, αλλά υποστηρίζει επίσης έναν υγιεινό και βιώσιμο τρόπο ζωής. Η δέσμευσή μας για έγκαιρη και αποτελεσματική παράδοση μας καθιστά έναν ανεκτίμητο συνεργάτη για όσους εξερευνούν τα γραφικά νερά της Κέρκυρας, αναβαθμίζοντας τη συνολική εμπειρία ναύλωσης Yacht, παρέχοντας μια γεύση από τις άφθονες φυσικές προσφορές της περιοχής.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ: ΕΣΕΙΣ.

Η παράδοση φρέσκων φρούτων και λαχανικών απευθείας στο Yacht σας στην Κέρκυρα προσφέρει πολλά σημαντικά οφέλη για τον ιδιοκτήτη του σκάφους, όπως ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου. Οι ιδιοκτήτες Yacht μπορούν να απολαύσουν μια εμπειρία χωρίς ταλαιπωρία, έχοντας τις απαραίτητες παροχές στο κατώφλι τους, εξαλείφοντας την ανάγκη να βγουν στην ξηρά και να ψωνίσουν για είδη παντοπωλείου. Εξοικονομεί επίσης πολύτιμο χρόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, καθώς δεν χρειάζεται να αφιερώνουν ώρες στην προμήθεια του σκάφους και τους μένει περισσότερος χρόνο για χαλάρωση και εξερεύνηση.

ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ;

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ YACHT;

Η παράδοση στο Yacht μέσω του FRESH LEAF BY LIMPANTSIS είναι μια απλή και βολική διαδικασία. Οι ιδιοκτήτες σκαφών μπορούν να εξερευνήσουν τη μεγάλη ποικιλία φρέσκων φρούτων και λαχανικών στο website μας από την άνεση του yacht τους ή από οποιαδήποτε τοποθεσία με πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ο ιστότοπος προσφέρει ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, δίνοντας του τη δυνατότητα να περιηγηθεί και να επιλέξει από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Για να υποβάλουν μια παραγγελία, οι πελάτες έχουν δύο επιλογές: μπορούν είτε να συμπληρώσουν μια απλή ηλεκτρονική φόρμα και να ζητήσουν μια προσφορά, προσδιορίζοντας τους τύπους και τις ποσότητες φρούτων και λαχανικών που χρειάζονται, είτε μπορούν να καλέσουν τον αποκλειστικό αριθμό τηλεφώνου υποστήριξης πελατών για εξατομικευμένη βοήθεια. Αυτή η ευελιξία διασφαλίζει ότι οι πελάτες μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν τις παραγγελίες τους στις προτιμήσεις και τις διατροφικές τους ανάγκες, καθιστώντας τη διαδικασία προμήθειας απρόσκοπτη και προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους. Μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία, το FRESH LEAF BY LIMPANTSIS διασφαλίζει την έγκαιρη και αποτελεσματική παράδοση στο Yacht του πελάτη στην Κέρκυρα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Έχετε διάφορες επιλογές πληρωμής κατά την παραγγελία τους από εμάς. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας μέσω IBAN, αφού πρώτα τα απαραίτητα στοιχεία σάς αποσταλούν μέσω email από την ομάδα μας, διασφαλίζοντας μια ασφαλή και απλή διαδικασία συναλλαγής. Εάν προτιμάτε να πληρώσετε κατά τη στιγμή της παράδοσης, ο οδηγός που παραδίδει την παραγγελία, θα φέρει μαζί του μια συσκευή πληρωμής (POS), επιτρέποντάς σας να ολοκληρώσετε την πληρωμή επί τόπου, διασφαλίζοντας περαιτέρω ευελιξία και ευκολία στη διευθέτηση της παραγγελίας σας . Δίνουμε προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σε κάθε βήμα της διαδικασίας παροχής.

Όταν παραγγέλνετε από το FRESH LEAF BY LIMPANTSIS, μπορείτε να περιμένετε άμεσες παραδόσεις. Η εξυπηρέτηση πελάτών μας διασφαλίζει ότι η παραγγελία σας, είτε γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας είτε μέσω τηλεφώνου, εκπληρώνεται άμεσα κι η παραγγελία παραδίδεται απευθείας στο Yacht σας χωρίς καθυστέρηση. Αυτή η δυνατότητα άμεσης παράδοσης έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες προμήθειας των ιδιοκτητών σκαφών, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει χωρίς περιττή αναμονή, ενισχύοντας τη συνολική άνεση της εμπειρίας σας στην Κέρκυρα.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Υποστηρίζοντας την τοπική μας επιχείρηση που προμηθεύεται τα προϊόντα της τοπικά, οι ιδιοκτήτες yacht συμβάλλουν στη βιωσιμότητα της γεωργίας της περιοχής και μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα που σχετίζεται με τη μεταφορά τροφίμων.